de effecten van alcohol dagelijks

Het drinken van een glas wijn met een mooie Italiaanse maaltijd of het hebben van een paar cocktails op een verjaardagsfeestje is niet van plan om je pijn te doen. Echter, het drinken van te veel alcohol per dag kan schadelijk zijn voor uw gezondheid. Drinken moet niet een dagelijks ritueel zijn, in plaats daarvan moet alcohol verantwoord en met mate geconsumeerd. Regelmatige consumptie van alcohol zal inhalen met u en kan een negatieve invloed hebben op de algemene toestand van uw gezondheid.

Een belangrijk ding om te onthouden is dat elke keer dat je een alcoholische drank, neemt u in lege calorieën. U kunt gemakkelijk te drinken een paar honderd calorieën in een nacht als je met meerdere drankjes. Zelfs als je naar de sportschool een paar keer per week, kan je drinkgewoonten hinderen gewichtsverlies inspanningen. Als je te zwaar bent, heb je meer kans om jezelf geplaagd met diabetes en hoge bloeddruk te vinden.

De lever is een vitaal orgaan. De lever zowel creëert belangrijke eiwitten die je lichaam nodig en helpt om schadelijke stoffen uit uw bloed te houden. Het drinken van alcohol kan celbeschadiging en ontsteking van de lever, waardoor de lever kan leiden tot niet goed functioneren veroorzaken. In zware drinkers, kan schade aan de lever uiteindelijk vooruitgang in cirrose, die fataal kan zijn. Eenmaal cirrose optreedt in de lever Lever cellen zo beschadigd dat reparatie niet meer mogelijk is.

Als u regelmatig drinkt, zijn er meer kansen voor u om overboord te gaan met het aantal drankjes u consumeren en te dronken te worden. Intoxicatie direct de hersenen, die uw oordeel kunnen vertroebelen beïnvloedt, maak je anders gedragen dan je normaal zou doen of ertoe leiden dat u vergeetachtig geworden. Als je vaak dronken, om uw vermogen goed te functioneren op het werk en thuis wordt beperkt.

Ook al heb je waarschijnlijk associëren alcoholische dranken met plezier, alcohol is eigenlijk een depressieve. Als u al last heeft van een depressie, kan frequent alcoholgebruik uw symptomen te verhogen. Je kan jezelf op risico voor suïcidepogingen als je drinkt en zijn al die lijden aan depressie. Als je licht depressief, kunt u af en toe suïcidale gedachten, maar hebben genoeg controle om niet te handelen op hen. Aangezien alcohol tijdelijk omlaag brengt een aantal van je obstakels, kunt u schade veroorzaken bij u onder invloed.