ultrasoonbehandeling voor vet

Niet-invasieve ultrasone vet verwijderen (NUFR) is gepatenteerde technologie die echo gebruikt om lichaamsvet te verwijderen. Het systeem, dat een technologische verbetering liposuctie, richt ultrasone golven 02:58 duim van vet uit de buik, billen, dijen en andere geselecteerde gebieden van het lichaam. Ultrasound frequenties breken vetcellen, ze wezen smelten. Het lichaam beweegt deze vetcellen uit het lichaam. Geen operatie nodig.

Ultrasound vetverwijdering was het gevolg van betere liposuctie, in de Verenigde Staten geïntroduceerd in 1982. liposuctie, een arts maakt een kleine incisie in de huid en voegt een slangvormige inrichting om vet te zuigen uit het lichaam. In-echografie bijgestaan ​​liposuctie, wordt water in het lichaam ingebracht, samen met de echo te helpen vloeibaar vet.

Gepulseerde akoestische ultrasone golven breuk gerichte vetcellen net onder de huid. De geluidsgolven emulgeren het vet. Alleen dit weefsel wordt verstoord. De omliggende huid, bloed- en lymfevaten en perifere zenuwen blijven intact. Geen littekens is betrokken. Het wordt gebruikt als alternatief voor liposuctie.

De procedure wordt uitgevoerd zonder verdoving en is pijnloos. Geen hersteltijd nodig. Aangezien geen operatie is betrokken, is er geen zwelling, blauwe plekken of bloedingen. Wanneer de sessie is voltooid, kan de patiënt verder met zijn tijd. Verder geen onderhoud vereist door de patiënt. Drugs kunnen worden voorgeschreven om de lever te staan ​​in zijn taak van het verwijderen van de dode vetcellen.

Liposuctie kan pond vet te verwijderen in een sessie. Echografie kan slechts twee of drie ounces in een enkele sessie verwijderen.