behandeling en symptomen van het Engels klimop huiduitslag

Engels Ivy is een plant die kan worden gevonden in alle delen van de Verenigde Staten, Europa en zelfs Canada. De gif gevonden in bladeren en bessen van de plant, hoewel dergelijke momenten van de plant kan leiden tot het verkrijgen van Engels Ivy vergiftiging. De giftige stoffen in de plant zijn afgeleid van de chemische falcarinol en polyacetolene. De invloed van het Engels Ivy kan variëren van matig tot ernstig.

De meest voorkomende symptoom van Engels Ivy is roodheid, jeuk en irritatie van de huid. In veel gevallen wordt een huiduitslag op het getroffen gebied en blaarvorming kan optreden. Dit soort dermatitis is meestal tijdelijk en blijft slechts tot de huid herstelt van de irritatie. Contact dermatitis is bijna altijd aanwezig bij mensen die in contact komen met een Engels Ivy fabriek komen.

Ataxie kan worden veroorzaakt door vele dingen, met inbegrip van in contact komen met Engels Ivy. Het resulteert in verlies van spiercoördinatie. Dit symptoom, hoewel een zeldzame symptoom van Engels Ivy, is ook meestal tijdelijk.

Een zere keel die resulteert in een constante branderig gevoel kan worden toegeschreven aan Engels Ivy. Echter, een zere keel meestal niet de enige symptoom en begeleidt tenminste één ander, zoals verhoogde dorst, huiduitslag of jeukende huid.

In ernstige gevallen kunnen mensen die extreem allergisch voor de Engels Ivy fabriek een hoge koorts te krijgen of vallen in een coma. Bij het eerste teken van koorts, misselijkheid, braken of kwijlen, is het belangrijk om een ​​arts te raadplegen meteen.

Helaas, moet Engels Ivy op zijn beloop en er is geen manier om zich te ontdoen van het vroeg. Echter, het gebruik van corticosteroïden te verzachten jeuk en geïrriteerde huid gebieden is effectief bij verlichting van de symptomen. Het houden van de aangetaste huid schoon en droog is ook effectief.