de beste vitamine supplementen voor het haar

Zowel mannen als vrouwen staan ​​de kans op het ervaren dunner wordend haar op een bepaald punt in hun leven. Maar als je haarverlies hebben opgelopen of willen de voorwaarde in de toekomst te voorkomen, zijn er vitaminesupplementen die is aangetoond effectief te zijn. Hoewel er zijn aanbevolen richtlijnen dosering beschikbaar zijn, moet u een gekwalificeerde arts om te bepalen welk bedrag voor u geschikt is te zien.

Vitamine A is verantwoordelijk voor het afscheiden van de olie, of talg scalp deposito’s, die haar glanzend en glanzend te maken. Als u een tekort aan vitamine A kan je haar droog zijn en een roos opbouw. U kunt deze voorwaarde te vermijden door het invullen van uw dieet met voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine A, zoals melk, perziken, wortelen, spinazie, vlees, kool, kaas en broccoli, of neem een ​​supplement. Echter, niet meer dan meer dan 5.000 I.E. per dag, omdat er te veel vitamine A daadwerkelijk kan je haar uitvallen.

B-vitamines zijn belangrijk voor haar gezondheid en groei, dus eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan deze voedingsstof, zoals bloemkool, zemelen, erwten, bonen, soja, voedingsgist, eieren en wortelen dag. U kunt ook een B-complex supplement elke dag om ervoor te zorgen dat u krijgt genoeg van hen allen. B-complex vitamines bevatten ook essentiële mineralen, zoals magnesium en zink, die zich inzetten voor haargroei door middel van ondersteuning van het immuunsysteem. Voor extra bescherming, nemen 50 milligram vitamine B3 en B6 en 100 milligram vitamine B5 per dag.

Biotine, ook wel vitamine H, is aangetoond dat de haargroei te verbeteren en langere, glanzend haar bij vrouwen. Mannen die hun haar hebben verloren zijn biotine-deficiënt, en deze belangrijke aanvulling kan verder haaruitval te voorkomen. In feite, biotine meestal een belangrijk ingrediënt in haargroei formules. Neem een ​​50-milligram dosis van biotine drie keer per dag en eet biotine-rijke voedingsmiddelen, zoals linzen, zonnebloempitten, walnoten, sojabonen, biergist, groene erwten en bulgar.

Vitamine C verbetert de scalp omloop door het bevorderen van capillaire functie haarzakjes. Oplopen tot 10.000 milligram vitamine C per dag en klare levensmiddelen rijk aan voedingsstoffen, zoals kiwi, groene paprika’s, tomaten, donkergroene groenten, citrusvruchten en ananas.

Vitamine E bevordert de scalp omloop door het verhogen van de hoofdhuid zuurstofopname, wat leidt tot langer, gezonder haar. Vul uw dieet met voedingsmiddelen zoals rauwe noten en zaden, groene bladgroenten, gedroogde bonen, tarwekiemen olie en sojabonen. Neem 400 I.E. van vitamine E per dag en verhoging van de dosering op basis van advies van uw arts.