de ingrediënten in ultrageluidgel: eigenschappen polyacrylamide gel

Polyacrylamide gel is gemaakt volgens de werkwijze van elektroforese, een techniek die in de biochemie en moleculaire biologie Scheid macromoleculen. Het is een verknoopt polymeer van acrylamide en omdat het een akoestische koppeling medium, kan het worden gebruikt voor gerichte ultrasone therapie. Terwijl acrylamide zeer toxisch is, de gebruikte ultrasone gel maken ingrediënten niet toxisch en veilig in gebruik door getrainde medische professionals.

Propyleen Glycol is een organische, dubbele olie compound vaak gebruikt voor cosmetische doeleinden. Het wordt gebruikt als een humescent ultrasound gel, hetgeen een retentie van vocht. In combinatie met de andere bestanddelen, is propyleenglycol meestal irriteren de huid, hoewel het giftig bij inname.

Glycerine is een polyolverbinding vaak gebruikt in farmaceutica en voor het maken van voorwerpen zoals zeep. Het is neutraal, zoet smakende en kleurloos. Het is een ideale stof voor gebruik in gels omdat het een doeltreffend oplosmiddel en absorbeert water uit de lucht.

Phenoxyethanol een glycolether. Het wordt vaak gebruikt in de huid en andere dermatologische producten. Het is oplosbaar in water en breekt in fenol en acetaldehyde. In 2008 heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration waarschuwde dat fenoxyethanol potentieel giftig en kan het zenuwstelsel beschadigen.

Hoewel ze verschillen per merk, de meeste ultrasone gels bevatten een blauwe kleurstof, zoals FD & C Blue No. 1. Kleurstoffen zijn synthetische kleurstoffen meestal gemaakt van aardolie. Deze kleurstoffen worden vaak gevonden in voedsel, cosmetica en farmaceutische producten.