Wat is het verschil tussen een vernevelaar verstuiver &?

Vernevelaars zijn in wezen elektrische verstuivers, zowel vloeibare chemicaliën te zetten in een fijne nevel. Er zijn echter verschillen tussen de twee. De vernevelaar kost tijd af te zien, terwijl de verstuiver onmiddellijk. De verstuiver werkt in gecontroleerde afgemeten doses, terwijl de vernevelaar niet doet en de verstuiver heeft veel meer toepassingen dan de vernevelaar. Zo kan de verstuiver worden gebruikt in spray flessen voor schoonmaakproducten en parfums in spray. Je kunt er zelfs verstuivers als koken sprays.

Een vernevelaar is een kleine elektronische luchtcompressor dat een vloeistof neemt en verandert het in een nevel die vervolgens stuurde een lange buis in een gezichtsmasker. De ontvanger van de nevel inademt de mist-achtige stof in zijn longen. De ademhaling sessie, de tijd die het kost om alle van de vloeistof-to-nevel inademt, kan omhoog van 10 minuten in beslag nemen.

Het voornaamste gebruik van vernevelaars is inhalatie-medicatie te leveren voor aandoeningen van de luchtwegen die te jong of te zwak om een ​​inhalator te gebruiken. Kleine kinderen hebben de neiging om een ​​moeilijke tijd ademhaling diep hebben bij het gebruik van inhalers, of ze inademen op het verkeerde moment en niet genoeg medicijnen niet krijgen in hun longen. Ook als u pijn longen en kunnen niet diep ademhalen, een verstuiver helpt om de medicatie te leveren in kleinere deeltjes dan die van een inhalator.

Een verstuiver is een apparaat dat vloeistof wordt omgezet in een fijne nevel spray.

Een verstuiver kunnen worden gebruikt voor gedoseerde vloeistof te leveren als een nevel, via een vernevelaar of inhaler. Meestal worden verstuivers gebruikt in schoonmaakproducten en in spuitbussen. Wanneer je de top van een parfumflesje knijp, bent u met behulp van een verstuiver om het parfum te zetten in een mist.

Het grootste verschil tussen een verstuiver en een verstuiver is dat de verstuiver levert vloeistof naar damp direct, terwijl de verstuiver levert dezelfde combinatie gedurende 10 minuten. Een ander belangrijk verschil is dat een verstuiver doseert de mist in kleine, gecontroleerde en afgemeten hoeveelheden, terwijl de vernevelaar in de mist gemeten of gecontroleerd doseringen niet te leveren. Tot slot, hoewel verstuivers worden bijna uitsluitend gebruikt voor medicinale doeleinden, verstuivers kan worden gevonden in de kamer sprays, parfums, schoonmaakproducten en koken agenten.