wat zijn de behandelingen voor spierspasmen?

Een spierspasmen een onvrijwillige samentrekking van een spier, produceren intense pijn diep in de spier. Vaak een spier “kramp” door degenen die ze ervaren, zijn spasmen veroorzaakt door overbelasting, verwondingen of uitgebreid zitten in een positie. Spierkrampen kunnen ook worden veroorzaakt door voedingstekorten, of kan een teken van een ernstiger gezondheidsprobleem zijn.

Spierkrampen meestal gebeuren na een spier heeft zwaar is gebruikt en is uitgerekt of getrokken in een of meer richtingen. De spier probeert om de beoogde grootte en vorm terug te krijgen, waardoor een pijnlijke kramp.

Spasmen van de spieren samentrekken, waardoor verkort. Zacht en langzaam uitrekken biedt vaak onmiddellijke verlichting. Als u gevoelig voor spasmen in bepaalde spieren bent, voeg specifieke rekken van die gebieden om uw fitness routine, en je moet een vermindering van spasmen te zien.

Spierkrampen kunnen ook worden behandeld met een warm bad of toepassing van een verwarmingselement. Net als stretching, warmte verbetert de doorbloeding. Echter, sommige beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg raden ijs onmiddellijk na de kramp wordt ervaren. Zoek uit wat uw provider adviseert op basis van uw specifieke symptomen.

Niet naar behoren op te warmen en te strekken voor de training spasmen kunnen veroorzaken. Zorg ervoor dat het bloed stroomt naar je hele lichaam, met name het gebied waar u spasmen te ervaren. Als u gevoelig voor kalf spasmen bent, bijvoorbeeld, zorg ervoor dat je op te warmen dat gebied en omvatten zachte stretching om de spier te nemen door middel van haar bereik van de beweging. Sta met een voet ver voor de andere en druk op je achterste hiel naar de vloer, houd gedurende 20 seconden. U vindt de rek in de buik van de kuitspier te voelen. Herhaal dit stuk na de training, ook.

Het ontbreken van een goede hydratatie kan ook bijdragen tot krampen. Zorg ervoor dat u veel water te voorkomen en te behandelen spierspasmen te krijgen. Het Institute of Medicine raadt mannen krijgen ongeveer 3 liter, of ongeveer 13 kopjes vocht per dag, vrouwen moeten 2,2 liter, of ongeveer 9 kopjes per dag te krijgen. U zult meer nodig hebt als je overmatig zweten. Een goede graadmeter is uw urine. Als het kleurloos of net iets geel, ben je waarschijnlijk goed gehydrateerd.

Lage niveaus van mineralen zoals kalium, calcium en magnesium worden geassocieerd met spierspasmen. Tekort aan kalium, in het bijzonder, is gekoppeld aan spierkrampen in lange afstand lopers en andere duursporters. Kalium winkels zijn uitgeput tijdens uithoudingsvermogen activiteiten, dus zorg ervoor om te vervangen wat u gebruikt. Als minerale deficiƫntie is de oorzaak van uw spierspasmen, moet u uw inname van voedingsmiddelen die rijk zijn aan deze voedingsstoffen te stimuleren. In sommige gevallen kan supplementen worden geadviseerd, maar contact op met uw arts.

Spierspasmen meeste zijn niet ernstig en kan worden behandeld door de bovenstaande richtlijnen. Maar als je frequente krampen ervaren, kunnen ze aangeven bloedstolsels of een andere potentieel ernstig gezondheidsprobleem. Om uit te sluiten deze problemen, zorg ervoor dat u met uw arts.