wat zijn de tekenen en symptomen van zwanger met een spiraaltje?

Een IUD, ook wel bekend als een spiraaltje, een T-vormige eenheid ontworpen om zwangerschap te voorkomen. Het is geplaatst in de baarmoeder en brengt een lage dosis synthetisch hormoon dat sperma doodt en creƫert een ongewenste omgeving voor de conceptie. Geen geboortebeperking methode fool-proof echter en zwangerschap kunnen optreden tijdens het gebruik van het spiraaltje. Zwangerschap symptomen zijn niet anders dan wanneer je niet met behulp van geboortebeperking.

Spiraaltje in het algemeen niet elimineren uw periode, maar kan soms ze lichter te maken. Als u meestal een periode ervaren, terwijl op het spiraaltje, kan een gemiste men een zwangerschap. Sommige vrouwen hebben implantatie bloeden, die optreedt wanneer de bevruchte eicel hecht aan de baarmoederwand, en kan deze fout over een periode. Als u een verschil in de hoeveelheid of lengte van je menstruatie te ervaren, kunt u zwanger zijn.

Vanaf praktisch het moment dat de bevruchte eicel in de baarmoeder, je lichaam zwengelt de productie van hormonen om de zorg voor het. Dit zorgt ervoor dat je borsten zwaarder en voller voelen en worden gezwollen en pijnlijk. Dit is een vroege indicator van de zwangerschap en kan zodra een week later conceptie.

Dit wordt meestal aangeduid als “ochtendmisselijkheid” aangezien de meeste vrouwen ervaren de misselijk gevoel in de ochtend. Misselijkheid kan af en toe of de hele dag vervelend zijn, en kan duren voor weken of de hele zwangerschap. Dit symptoom treedt meestal voor uw achtste week, maar kan komen en gaan de hele zwangerschap.

De hormonale veranderingen tijdens de zwangerschap kunt u verlangen bepaalde voedingsmiddelen bijna constant. Je lichaam kan signaleren dat het iets specifieks nodig heeft om gezond te blijven. Omgekeerd kan voedsel aversies ook opduiken, en je zult merken dat je weigert voedsel dat je ooit liefhad of zelfs steeds misselijk bij enkel de geur.

Het voorbereiden van een orgaan voor de zwangerschap van een baby is een hoop werk, en als gevolg daarvan, kunt u het gevoel onverklaarbaar moe. Dit kan slechts een week later conceptie en is te wijten aan de toename van hormoon progesteron productie en verhoogde productie bloed. Meer bloed in uw systeem kan leiden tot een lagere bloeddruk en een hoog niveau van progesteron u slaperig.