de beste tandheelkundige verzekering plannen zonder wachttijd

Tandartsverzekering zonder wachttijd voor preventief onderhoud en zorg beschikbaar aan het Amerikaanse publiek in de meeste staten, maar een wachttijd is meestal nodig voor restauratieve diensten. Dental verzekeraars, tandheelkundige OEP en voordelige tandheelkundige plannen hebben verschillende dekkingen. Zie die tandheelkundige dekking is het beste voor u voordat u zich aanmeldt.

Tandheelkundige verzekering via een werkgever mag geen wachttijd voor een nieuwe werknemer. Dit komt omdat je in een groep. Werkzaam of niet, kunt u nog steeds in aanmerking komen voor een groep. AARP is een voorbeeld van een niet-werkgever groep met tandheelkundige verzekering. Delta Dental beheert AARP dekking. Spirit Dental adverteert geen wachttijd, en individuele dekking, maar controleer het percentage van de totale vordering die zij betalen. De meeste verzekeraars zal betalen 50 procent voor restauraties, eenmaal dekking begint.

Blue Cross Blue Shield heeft tandheelkundige verzekering genaamd BlueCare die beschikbaar is in een aantal staten die geen wachttijd heeft. Dit zijn PPO verzekeringen, of “provider organisatie aangewezen.” Met behulp van een provider in het netwerk maakt deze plannen zuinig voor de verzekerde. United Health Eén is een aanbieder met een netwerk van tandartsen in een preferred provider organisatie.

Een korting tandheelkundige plan is een kosteneffectieve manier om onmiddellijk tandheelkundige zorg te krijgen met geen wachttijd. Dit systeem vereist dat u een tandarts te gebruiken binnen het netwerk, dus voordat u een korting tandheelkundige plan te gebruiken, zorg ervoor dat er een tandarts in uw buurt, dat is in het netwerk – en een die u kunt gebruiken. Delta Dental is een van de grote aanbieders van goedkope tandheelkundige plannen. Ameriplan Dental is een andere veel voorkomende korting tandheelkundige plan.

Als je in een groep die tandheelkundige verzekering biedt, kunt u in staat om verzekering te krijgen met geen wachttijd meer dan tandheelkundige reiniging en onderhoud dekt. Er zijn ook programma’s in een aantal staten die provider netwerken de voorkeur hebben gegeven, en je moet hun netwerk van tandartsen gebruiken om een ​​goede prijs voor tandheelkundige zorg te krijgen. Tandheelkundige plannen hebben een netwerk van tandartsen die zal werken voor hen – op een korting. Als u belangrijke tandheelkundige werk nodig, de tandheelkundige plannen hebben een paar dagen na de aanvraag tot goedkeuring, en geen extra wachttijd. Ze zijn niet “verzekering” en je hoeft niet vooraf te betalen en wachten op terugbetaling. Lees zorgvuldig door voordat contracten met elk van deze plannen voor tandheelkundige dekking met geen wachttijd.