de beste voetbad voor droge voeten

Als je ooit hebt last van een gevecht met droge voeten dan weet je dat dit is een aandoening die niet alleen onaantrekkelijk, maar ook een die pijnlijk kan zijn. Huid neigt geneigd tot droog in wintermaanden, wanneer verwarmers aangezwengeeld sap en het vocht uit de lucht. Droge voeten kan ook ontstaan ​​door erfelijkheid of van de afnemende natuurlijke huid oliën als je ouder wordt. Wat de oorzaak van je voet droog, soms een verwennerij voetbad kan verlichting geven.

Het belangrijkste onderdeel van een succesvolle inweken voor droge voeten is om warm water te gebruiken in plaats van warm. Zoals rustgevende zo heet water kunnen voelen, dit ook daadwerkelijk bijdraagt ​​aan droog en kan uw bedoelingen saboteren. Dompel je voeten in een bad groot genoeg is om beide voeten comfortabel zit en voeg genoeg water om je voeten volledig te bedekken, tot ten minste de enkel niveau.

Meng genoeg zeep om het rond slis en een bruisend consistentie aan het water. Gebruik een milde zeep die zeepvrije, ongeparfumeerde reinigingsmiddel in plaats van een zeep met meer agressieve ingrediënten.

Epsom zouten kunnen worden gekocht op bijna elke supermarkt of drogist. Een half kopje van deze kristallen kunnen worden toegevoegd aan uw voet weken om te helpen verlichten van de jeuk droge huid kan veroorzaken.

In tegenstelling tot wat misschien logisch lijken, een lange weken is niet nodig om vocht toe te voegen aan droge voeten. Zelfs warm water kan beginnen om je voeten te strippen van de natuurlijke oliën. Web MD stelt inweken droge voeten beperkt tot vijf of 10 minuten sessie.

Terwijl de huid op je voeten is nog zacht, moet je een puimsteen of loofah spons gebruiken om voorzichtig te verwijderen ruwe, dode huid die is losgemaakt door het weken.

Het is belangrijk om topische moisturizers toepassen bij de huid op de voeten nog vochtig. Gebruik een handdoek om je voeten droog deppen, waardoor ze net iets vochtig. Breng een vochtinbrengende crème, lotion of zalf zoals vaseline. Moisturizer moet binnen drie tot vijf minuten van het weken worden toegepast om het vocht vast. Voor extreme droogte, Web MD raadt u aan de follow-up vochtinbrengende met het verpakken van uw voeten in plastic folie om in principe “marineren” ze met vocht. Volg deze door het plaatsen van een paar van knusse montage sokken over de plastic verpakking en het dragen van de items de hele nacht. Verandering in uw voeten moeten duidelijk zijn binnen drie nachten.