dingen die luchtbellen te genereren in leidingwater

Bubbles verschijnen in stilstaand water uit de kraan als gevolg van gassen en andere stoffen die in het water. Sommige-bellenvormende middelen afkomstig uit de leidingen, andere uit de bron van het water, en weer andere door opzettelijke introductie. Deze bellen mag normaal niet veroorzaken geen alarm, want ze zijn bijna altijd niet giftig en zal verdwijnen na verloop van tijd als staande vertrokken.

De lucht komt soms waterleidingen. Dit is de meest voorkomende reden voor bellen in leidingwater. De zuurstof en waterstof in de lucht banden met andere watermoleculen, terwijl de stikstof en andere gassen vormen de bellen die verschijnen aan het oog. Aangezien dit dezelfde lucht die wij inademen, heeft geen nadelige gevolgen voor de gezondheid, en kan worden overgelaten verdampen op zichzelf. In zeldzame gevallen kunnen ook andere gassen zoals methaan of radon de watertoevoer in te voeren als gevolg van vervuiling. Deze zijn echter vaak verkleuren het water naast het toevoegen van bellen. Als u vermoedt dat een giftig gas is in uw watervoorziening, of zij test positief voor een dergelijk gas, contact opnemen met uw lokale waterbedrijf onmiddellijk.

Zoals met lucht, kan soms kleine vuildeeltjes het sanitair in te voeren. Wanneer zij stromen met het water uit de kraan zich in een drinkglas, bijvoorbeeld, kunnen ze leiden bellen vormen vanwege de oppervlaktespanning van water rond luchtbellen gehecht aan zichzelf. Deze bellen zullen verdampen en de deeltjes zullen bezinken weg van de rest van het water in de tijd van de zwaartekracht. Als u zich zorgen over vuil, zand of andere deeltjes in het water zijn, kan een koolstoffilter te helpen.

Na verloop van tijd, de metalen buizen die we gebruiken om het water in onze huizen kunnen breken, corroderen en verval. Als geoxideerd metaal van de buizen het water komt, kan stukjes oppervlaktecorrosie oplossen in zeer kleine hoeveelheden in het water. Wanneer deze uit de kraan komt, zij handelen net als andere soorten deeltjes en capture bubbels om zich heen. Nogmaals, deze zal regelen na verloop van tijd, de bellen ze veroorzaken zal verdampen en u kunt filteren deze verontreinigingen uit het leidingwater.

Sommige lokale en nationale overheden het mandaat dat bepaalde chemische stoffen, zoals fluoride, worden toegevoegd aan het drinkwater. In zeldzame gevallen kunnen deze stoffen niet volledig te ontbinden, de vorming van gassen of deeltjes die fungeren als die eerder beschreven. Als u zich zorgen maakt over additieven aan uw drinkwater, neem dan contact op met uw lokale overheid om uit te vinden wat ze toestaan ​​of mandaat in het drinkwater.