wat mee te nemen voor een sinus hoofdpijn tijdens de zwangerschap

Sinus hoofdpijn kan leiden tot pijn en vermoeidheid, en de zwangerschap kan de symptomen verergeren. Hoewel zwanger elimineert sommige soorten medicijnen voor de behandeling van uw sinus hoofdpijn, zijn er andere opties voor het verminderen van de symptomen. Volgens de Mayo Clinic en de National Library of Medicine, kunt u bepaalde pijnstillers en antihistaminica voor sinus hoofdpijn tijdens de zwangerschap.

Paracetamol is een pijnstiller die u kunt nemen terwijl je zwanger om pijn te verminderen in je gezicht zijn en het hoofd veroorzaakt door sinus hoofdpijn. Zorg ervoor dat u de goedkeuring van uw arts eerst te krijgen, dat wel.

Als u een sinus-infectie die veroorzaakt uw sinus hoofdpijn, kan uw arts orale antibiotica voorschrijven, zoals amoxicilline om uw infectie te behandelen.

Over-the-counter antihistaminica, zoals Benadryl door uw arts kan worden aanbevolen om sinus en neusslijm dat ertoe leiden dat u sinus hoofdpijn te verminderen.

Decongestiva zoals Zyrtec-D zijn medicijnen die door uw arts kan worden aanbevolen om slijm stroom uit je sinussen te helpen en je sinus hoofdpijn symptomen te verminderen.

Als u niet wilt medicijnen te nemen, met behulp van een zoutoplossing om nasaal irrigatie te voeren met ofwel een spray fles of een neti pot is een natuurlijke manier om sinus hoofdpijn te behandelen terwijl je zwanger bent.

Uw arts kan een neusspray voorschrijven zoals Nasocort terwijl je zwanger om de symptomen van sinus hoofdpijn en congestie verminderen door het verminderen van ontstekingen in uw sinus passages.