dingen die nodig zijn voor voetenbaden

Foot spa’s zijn ontspannend en uitnodigend voor iedereen die zich graag verwennen. Er zijn eenvoudige tools die nodig zijn om succesvol te opereren een voet spa. Veel van deze items zijn goedkoop en zijn verkrijgbaar bij elke gezondheid en schoonheid te slaan.

Basisinstrumenten voor een voet spa zijn nagelknipper, schaar, cuticula tangen, cuticula duwboten en nagelvijlen. Een puimsteen en buffer zijn vooral nuttig in het verzachten van ruwe gebieden op de voeten. De aanschaf van een paar van elk instrument is een goed idee, dus er is altijd een van elk beschikbaar, terwijl de anderen zijn het steriliseren. Neem een ​​goede verzorging van de tools en gooien en vervang die onmiddellijk worden storingen. steriliseren altijd het gereedschap tussen elk gebruik om zeker te zijn is er geen bacteriën of schimmels groei. Lees de instructies voor elk instrument om het juiste gebruik te verzekeren. Met behulp van een hulpmiddel verkeerd kan leiden tot een blessure.

Om de meest ontspannende pedicure ervaring te creëren, te investeren in een pedicure spa. Deze voetbaden worden opgevuld en uitgerust met massage mechanismen die kunnen worden aangepast aan de persoonlijke voorkeur. Veel van deze spa’s zijn uitgerust met waterstralen wassen over de voeten als ze geniet. Veel van deze baden zijn uitgerust met een stoel bevestigd, maar ze kunnen ook afzonderlijk worden aangeschaft. Voeg gewoon warm water naar het bad en genieten van de voeten, terwijl de pedicure plaatsvindt.

Voetschimmel en bacteriën groeien snel dus zorg ervoor dat de juiste schoonmaakmiddelen bij de hand te allen tijde. Reinig en ontsmet alle gereedschappen en apparatuur na elk gebruik en aan het begin en eind van elke dag. Het beste is om hypoallergeen schoonmaakmiddelen kopen om allergische reacties te voorkomen. Wegwerp liners kunnen worden gekocht voor het voetenbad en moet worden veranderd na elk gebruik.