het verschil in maxi pads & ultra dunne pads

Gynecologically spreken, alle maandverband worden aangeduid als maxi pads. Kortom, deze pads zijn er in twee varianten dik-dik en ultra dun. Vrouwen dragen deze maandverband om de bloedstroom te absorberen tijdens de menstruatie, na de bevalling of een andere vaginale-gerelateerde operaties. Kiezen tussen maxi pads en ultradunne pads hangt niet alleen af ​​van een vrouw comfort en de doorbloeding, maar ook haar niveau van lichamelijke activiteit.

De twee belangrijkste soorten maandverband zijn maxi pads en ultradunne pads. Maxi pads zijn voorzien van hogere absorptievermogen, terwijl de ultradunne pads bieden discreet bescherming. Maxi pads komen in drie subcategorieën: gewone, super en overnachting pads. Een gewone pad biedt een middle-range absorptievermogen en grootte. Een super absorbeert meer stroom dan een gewone pad, terwijl ‘s nachts pads zijn langer in omvang om lekken te voorkomen tijdens de slaap.

Maxi pads hebben over het algemeen een zachte, absorberende kussen. Katoen wordt vaak gebruikt om het comfort te bereiken. Ultradunne pads, daarentegen, gemaakt van samengeperste absorberende kern, waardoor ze dunner maakt. Dit gecomprimeerde kern wordt meestal gemaakt van houtpulp of katoen met ingebouwde super-absorberend poeder van ruwe olie of plantaardige zetmeel. Extra functies genoemd vleugels of tabs houden het kussen op zijn plaats. Sommige pads zijn ook geparfumeerd om de geur te blokkeren. Sommigen komen zelfs in verschillende vormen om de contour van ondergoed te passen.

In de eerste plaats rekening houden met de absorptiesnelheid van het pad. Kies een pad dat het beste absorbeert bloedstroom en houdt je droog. Ten tweede, denk aan comfort. Sommige mensen zijn comfortabel met dikke kussens en anderen zijn comfortabel met dunne pads. Comfort is echt afhankelijk van uw lichamelijke activiteiten. Ten slotte, vertrouwd zijn met andere functies, zoals lijm vleugels of andere contour ontwerpen. Deze extra functies helpen lekkage en pad ontsporingen te voorkomen.

Maxi pads en ultradunne pads zijn beschikbaar in de meeste supermarkten, drogisterijen en zelfs in het openbaar badkamers en toiletten. School verpleegkundigen en de gezondheid van vrouwen centra zullen ook pads. Individueel verpakt maandverband zijn ook beschikbaar, zodat u kunt een enkele pad mee te nemen in je tas discreet. Sommige makers van maxi pads ook individuele reinigingsdoekjes aan elk individueel verpakt pad, voor een betere vrouwelijke hygiëne.