soorten prostaat massage

Het stimuleren van de prostaat bij mannen kan medisch of seksueel zijn. Een prostaat massage is een belangrijk instrument voor het opsporen van kanker, of het kan seksueel worden gebruikt om Spice up van een mannelijk orgasme. Bij dieren, de stimulatie van deze klier heeft te maken met kweekmethoden.

Volgens de Mayo Clinic, is de prostaat te vinden onder de blaas bij mannen. Zij is verantwoordelijk voor de productie van sperma, de melkwitte vloeistof uitgebracht tijdens een zaadlozing.

Prostaat massage is het stimuleren van deze klier, met de hand of voorzieningen voor de klier bereiken. Bij mensen kan de prostaat gemasseerd voor medische of seksuele doeleinden. In de veehouderij, wordt de prostaat gemasseerd ejaculatie te moedigen.

Een arts kan een digitaal rectaal examen te dienen aan de prostaat te onderzoeken. Volgens het National Institute of Health, de arts voegt een gehandschoende vinger in het rectum en stimuleert de prostaat met zijn hand. examen van de arts is gecontroleerd op knobbeltjes op de klier of uitbreiding, die kunnen tekenen van prostaatkanker.

Prostaat massage wordt gedacht aan de ejaculatie te verhogen en seksuele orgasmen aangenamer. Sommige individuen massage van de prostaat tijdens de geslachtsgemeenschap om seksueel genot te verhogen. Deze seksueel spel kan worden uitgevoerd met een vinger of met een stuk speelgoed dat speciaal is ontworpen om de prostaat te stimuleren tijdens de geslachtsgemeenschap.

Volgens Health-infonet.com, kan de prostaat van de dieren worden gemasseerd door middel van een proces dat bekend staat als elektro. Dit proces wordt gebruikt om sperma van mannelijke dieren te verzamelen, hetzij viriliteit te meten of vrouwelijke dieren van de soort insemineren.