Wat zijn de symptomen van een pre-stroke?

Een pre-stroke is eigenlijk een mini-beroerte, ook wel een voorbijgaande ischemische aanval of TIA. Het is zeer ernstig en dienen als zodanig te worden behandeld, want vaak is het een voorbeeld van de meer ernstige slagen te komen.

Een pre-beroerte ontstaat wanneer een korte tijd, is er onvoldoende bloedtoevoer naar een gedeelte van de hersenen. De persoon ontwikkelt symptomen van de hersenfunctie impairment. De persoon kan problemen met spreken of bewegende arm of been aan één zijde van het lichaam.

De pre-takt kan een paar minuten of een paar uur duren, maar de symptomen zijn meestal verdwenen vóór het verstrijken van 24 uur.

Symptomen beginnen snel Afhankelijk van het deel van de hersenen getroffen. Een pre-stroke meest van invloed hersengebieden die arm of been beweging kunnen spreken en het vermogen om gesproken woorden te begrijpen controle. Er kan duizeligheid of wazig zien zijn.

Zowel pre-beroerte en beroerte dezelfde symptomen en dezelfde effecten op het lichaam behalve dat een pre-slag meestal boven binnen 24 uur, terwijl een beroerte veel langere termijn en kunnen blijvende effecten.

Als je een pre-beroerte heeft gehad, is het het beste om een ​​arts te zien, zelfs als de episode duurde slechts een paar minuten. slachtoffers pre-takt geconfronteerd met een verhoogd risico op een volledige slag.